Humans of Venlo

1 stad500 verhalen1000 keer bedankt

Wij bedanken alle 500 Venlonaren die de afgelopen jaren hebben meegewerkt aan Humans of Venlo. Dankzij jullie persoonlijke verhalen groeide Humans of Venlo uit tot een krachtig, positief platform. Het delen van een persoonlijk verhaal vraagt om moed, openheid en kwetsbaarheid. Dat toonden jullie ons en de rest van Venlo. Het doel van Humans of Venlo, een beetje meer vertrouwen in de medemens en een beetje minder vooroordelen, is dankzij jullie gerealiseerd. Daarvoor zijn we alle vijfhonderd Humans of Venlo waanzinnig dankbaar!

Wie zijn jullie?

Wij zijn Renée Oirbans en Thom Spierenburg. Renée is schrijver en Thom is fotograaf. Van juli 2016 tot december 2023 gingen we één keer per week op pad in de gemeente Venlo, op zoek naar bijzondere ontmoetingen.

Waarom deden jullie dit?

Ieder mens heeft een eigen verhaal en Humans of Venlo legde de afgelopen jaren de verhalen van 500 Venlonaren vast. We deelden deze verhalen zodat jij ze ook kon horen en zodat ze niet verloren gaan. Humans of Venlo is geïnspireerd door Brandon Stanton's Humans of New York.

Waar kan ik jullie boek krijgen?

Bij Boekhandel Koops in Venlo.